WeekendjeWeg eGift

WeekendjeWeg eGift
Hét perfecte cadeau om er even tussenuit te gaan: je kunt er een verblijf bij 2000 hotels en 550 bungalowparken mee reserveren. Wie wil dat niet? Onze cadeau card is er voor ieder geef-moment: een verjaardag, huwelijk, voor een zakelijke relatie of gewoon zomaar. Je geeft een beleving, een mooie vakantieherinnering als cadeau.

Het boeken van een hotel of bungalowpark gaat snel en gemakkelijk: de ontvanger kan via Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl de cadeau card verzilveren. De cadeaukaart kan worden opgeladen met een bedrag tussen 5-150 euro.
3 jaar geldig, uitsluitend te verzilveren op Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl, niet in de wisselen voor contanten, niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen
Kies tijdens het maken van de reservering voor de optie Weekendjeweg.nl Cadeau Card en voer het kaartnummer en de code in. De Weekendjeweg.nl Cadeau E-Card kan niet in een winkel worden verzilverd. De Weekendjeweg.nl Cadeau E-Card is na uitgifte 3 jaar geldig. De Weekendjeweg.nl eGift kan niet in een winkel worden verzilverd.
Gift Card Form
Voer geldige informatie in
kies je waarden tussen 5- en 150-
ongeldig aantal Kies een aantal cadeaukaarten tussen de 1 en 10
Message can contain only English symbols! Special characters are not allowed.
bezorg methode
vul je naam in Sender name can contain only English symbols! Special characters are not allowed.
vul de naam van de ontvanger in Recipient name can contain only English symbols! Recipient First and Last name must contain a space. Special characters are not allowed.
vul een geldig e-mailadres in This email doesn't exist!
Emails do not match! Confirm Email is not valid!
Emails do not match!
kies je bezorg datum
3 jaar geldig, uitsluitend te verzilveren op Weekendjeweg.nl en BungalowS.nl, niet in de wisselen voor contanten, niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen